Pri objednávke nad 90,-€ doprava ZDARMA! Navyše vyplňte odoberanie NEWSLETTER a my Vám zašleme 3,-€ na nákup!

Vrátenie tovaru

Milí naši zákazníci, čoraz častejšie sa stretávame s tým, že si objednáte topánočky na úzke a zároveň aj široké nôžky a následne jedny z nich vrátite, lebo ste nevedeli, ktoré sadnú. Niekedy sa stane, že pridú oboje. Prípade objednáte dve, tri čísla, lebo tak iní na internete radili.

Ak ste si neni istý s výberom, pokojne nám napíšte na pejko.barefoot@gmail.com alebo vyplnte chatovú hlavičku cez stránku, poradíme Vám. SME TU PRE VÁS! Vám pomôžeme vybrať topánočky, ktoré sadnú. Ušetríme tak Vás čas na, nás časť a aj odmeníme životné prostredie, tým, že nebudete musieť opäť baliť, kurier štartovať auto k nám, alebo my na poštu.

V prípade ak potrebujete topánočky vrátiť, stačí vyplniť uvedené tlačivo, prikládam link: https://nakupujbezpecne.sk/docs/form/odstupenie%20od%20zmluvy.pdf a pribaliť k topánočkám.

Jeden zo spôsobov je zaslanie na našu adresu: Pejko-Barefoot.s.r.o, Brusnicova 3, 90025 Chorvátsky Grob. Vrátenie je možné najneskôr do 14 dní, nenoseného a nepoškodeného tovaru. Tovar je potrebné vrátiť v nepoškodenom obale. Krabica neslúži na nalepenie štítku ako obal na vrátenie. V prípade poškodenia obalu Vám bude účtovaný poplatok za poškodenie obalu.

Áno, stalo sa, že k nám prišli nosené topánočky a požadovali vrátenie, lebo zistili až vonku, že nesedia. Toto žiaľ, nie je možné.  Prosíme Vás, nenechávajte si vrátenie na posledný deň.

 

Ale máme tu pre Vás aj jednoduché riešenie vrátenia zásielok. Tovar Vám nesadol a rozhodli ste sa ho vrátiť? Stačí tovar jednoducho zabaliť a nepoškodení, nenosení nám vrátiť na najbližšie podacie miesto Packety. Do balíčka pribalíte iba Odstúpenie od zmluvy, ktoré Vám bolo zaslané ako príloha v prvom maily od nás. Zásielku odnesiete na akékoľvek podacie miesto Packety.

Obsluhe prevádzky nahlásite náš 8 miestny vratkový kód 93270150.

Obsluha na základe kódu vygeneruje štítok a ten nalepí na zásielku.

Následne si zásielku na podacom mieste vyzdvihne kuriér a odvezie ju späť k nám do e-shopu.

Táto služba je spoplatnená podľa cenníka Packety a to  v rámci Slovenska 2,80,-€, z Českej republiky 3,40,-€.

Za uvedenú službu neplatíte v Packete, ale Vám bude odpočítaná priamo od nás z ceny vráteného tovaru.

V prípade reklamácie, je poplatok hradený nami.

 

ĎAKUJEME Pejko- Barefoot