Pri objednávke nad 90,-€ doprava ZDARMA! Navyše vyplňte odoberanie NEWSLETTER a my Vám zašleme 3,-€ na nákup!

Ake papuče obuť do škôlky alebo školy? Tiež si dávate túto otázku?

Ake papuče obuť do škôlky alebo školy? Tiež si dávate túto otázku?

 

V prvom rade papuče slúžia na ochranu nôžky pred chladom, aby sa dieťaťko v jedálni alebo na WC nestúpilo na niečo mokré a preto- neodporúčame napr. capačky s koženou podrážkou.

Aj pri výbere by ste mali pozerať na dĺžku, šírku a tvar nôžky. Papuče by mali sedieť aj na päte, nemali by mať vôlu v päte. Mali by byť ľahučké, ohybné, nech môže nôžka pracovať.

 

Na trhu je toho veľa a ideálne je osobne skúsiť. No nie vždy sa dá a preto ich pre Vás meriame.

U nás nájdete veľa značiek a skúsim iba tak v menšom popísať, ktoré na akú nôžku sedia.

BEDA má dva druhy papúč a plus je možné kúpiť aj so spevnenou pätou, vtedy majú označenie OP v popise.

S označením BFN 170020 sedia pekne na plutvičkové nôžky, aj užšie päty a skôr na normálne nôžky. S označením BF 06010 OP sedia na normálne až širšie nôžky aj vysoký priehlavok a tiež päta je spevnená.

Na širšie nôžky máme ešte značku Pegres. Tieto majú tiež mierne spevnenú pätu a sedia aj na mierne vyšší priehlavok. Mjú zapínanie na suchý zips.  Pri veľmi vysokom sa suchý zips odopína.

Baby Bare majú kožené sanládky, ktoré deti vkľude môžu mať aj ako papučky, no majú aj látkové papučky. Sedia na plutvičkové nôžky na normálne a mierne širšie a aj užšie päty a tiež pätová časť je mierne spevnená.

Zo značky Milash nájdete u nás užší vzor, ktoré sedia na užšie a normálne nôžky. Pätová časť je mierne spevnená a špička je otvorená.

Zo značky EF máme dva druhy. Otvorené, ktoré sedia na užšie a normálne nôžky, nižší a normálny priehlavok a pätovú časť nemajú spevnenú.

Potom tu máme od nich ešte uzatvorené, ktoré sedia na normálne a mierne širšie nôžky, aj užšia päta a pätová časť je spevnená.

 

Nástupom do školy sa mamičky pýtajú čo deťom na nôžky. Na prvom stupni nosia deti papučky ako v škôlke. Prípadne ak im to príde ,,detské,, je možné zvoliť sandálky, ktoré im sedia podľa tvaru nôžky, ale základom je, aby mali bledú podrážku.

 

Verím, že článok pomohol a ak áno, prosíme o like a prezdieľanie.

Váš Pejko-Barefoot